• Vista ràpida
  25,45 € En espera d'estoc
  Nou

  OLI NOU !! Oli d'Oliva Arbequina Verge Extra Premsat en Fred del Raig sense Filtrar, Qualitat Gourmet. Collita pròpia "Mas del Vilà". En cómoda garrafeta de plàstic de 5 Litres.

  25,45 €
  Afegir al carret Més
  Només Compra en Línia
  En espera d'estoc
 • Vista ràpida
  4,55 € En espera d'estoc
  Nou

  OLI NOU del RAIG !! Oli d'Oliva Arbequina Verge Extra, sense Filtrar Qualitat Gourmet i de Collita Pròpia. És un Oli del Raig sense filtrar de qualitat superior. Ampolla de vidre de 5o0cc. amb tap de rosca i dosificador.

  4,55 €
  Afegir al carret Més
  Només Compra en Línia
  En espera d'estoc
 • Vista ràpida
  12,73 € En espera d'estoc
  Nou Oferta!!

  OLI NOU !! Oli d'Oliva Arbequina Verge Extra Premsat en Fred del Raig sense Filtrar, Qualitat Gourmet. Collita pròpia "Mas del Vilà". En cómoda garrafeta de plàstic de 2L.

  12,73 €
  Afegir al carret Més
  Només Compra en Línia
  En espera d'estoc
 • Vista ràpida
  5,45 € En espera d'estoc
  Nou

  OLI NOU del RAIG !! Oli d'Oliva Arbequina Verge Extra, sense Filtrar Qualitat Gourmet i de Collita Pròpia. És un Oli del Raig sense filtrar de qualitat superior. Ampolla de vidre de 750cc. amb tap de rosca i dosificador.

  5,45 €
  Afegir al carret Més
  Només Compra en Línia
  En espera d'estoc
 • No hi ha productes destacats ara mateix.

Olis i Sabons "Mas del Vilà"

"Mas del Vilà" és una marca de productes d’oli d’elevada qualitat, de collita pròpia i elaboració tradicional. Ubicats a Vinyols i els Arcs, comarca del Baix Camp; al propi "Mas" es conreen l'olivera i l'avellana des de fa molts anys.

La nostra historia és llarga i molt interessant. L'any 1929 coincidint amb l'Exposició Universal de Barcelona, els nostres besavis Pere Massó Gaudí i Teresa Vidal Benach (els podeu veure a lo foto), ja van obrir una botiga d'olis i sabons a la Cran Via de Barcelona. Aquesta va ser la 1a botiga a on exclusivament es venia l'oli d'oliva del Baix Camp (Riudoms) i el sabó derivat el.laborat per ells mateixos. Més tard se'n va obrir un altre a l'Av. de Gaudí també de Barcelona que va tancar al 2000 per manca de relleu generacional.

Tot i així, aquest projecte de marca comença quan la Montse i el Josep Maria recuperen la tradició familiar i decideixen tornar a moldre les olives produïdes al propi mas per separat l'any 2011. L'oli resultant es comercialitza amb la marca "Mas del Vilà". La collita del 2012 va ser la primera d'aquesta nova etapa i tot un èxit d'acceptació entre els consumidors. Així, mica en mica, s'han anat incorporant altres productes derivats de l'oli i l'olivera.

Tasteu-lo i gaudiu al màxim del sabor mediterrani d'un excepcional oli d'oliva d'alta qualitat i fet a casa !!

Gràcies,

aceites y jabones

Seguiu-nos a Facebook

 • Lliurament

  Lliurament Express en 24/48h.

 • Contacte

  Truqueu-nos sense compromís.

 • Formes de Pagament

  Acceptem la majoria de targetes de débit i crédit.

Dades Identificatives

La societat titular de la website www.masdelvila.cat és "Norau 1990, SL" amb CIF: B55578165, inscrita al Registre Mercantil de Tarragona al llibre 2700 F-202 Fulla T44439 amb domicili a la Carretera a Riudoms s/n 43391 de VINYOLS I ELS ARCS.