Oli d'Oliva
Oli d'Oliva Extra Verge

El nostre oli és un Oli Extra Verge elaborat al 100% amb olives de la varietat arbequina provinents de la nostra finca de Vinyols i els Arcs dins la zona d'origen anomenada Siurana (Tarragona).

El cultiu és respectuós amb el medi. La poda és lleugera, la justa per airejar els arbres. No utilitzem herbicides, deixem l'herba baixa que es dalla d...

Oli d'Oliva Extra Verge

El nostre oli és un Oli Extra Verge elaborat al 100% amb olives de la varietat arbequina provinents de la nostra finca de Vinyols i els Arcs dins la zona d'origen anomenada Siurana (Tarragona).

El cultiu és respectuós amb el medi. La poda és lleugera, la justa per airejar els arbres. No utilitzem herbicides, deixem l'herba baixa que es dalla de tant en tant. Tampoc utilitzem adobs químics, només fem animal que apliquem a la primavera. El fruit només es ruixa un parell de cops la qualitat de l'oliva. La recollida es fa de manera tradicional totalment a mà per no perjudicar ni el fruit ni la qualitat de l'oli, normalment durant el mes de novembre per tal d'obtenir un oli suau però vigorós. Només olives de l'arbre sanes i fresques. El premsat es fa per mitjans mecànics al moli d'oli Mallafre de Riudoms, on portem les olives el mateix dia de la collita per tal que mantinguin totes les seves propietats. Posteriormen,t es deixa reposar en cups per tal de decantar les petites impureses. Quan més temps reposa, més transparent es torna tot i que amb el temps tot l'oli va perdent propietats tant olfatives com gustatives; d'aquí bé l'anomenat com "Oli Nou" el més sol·licitat al inici de cada temporada per les seves extraordinàries propietats.

L'oli d'oliva arbequina "Mas del Vilà", destaca per l'aroma de fruita madura, com ara el plàtan, i d'herba fresca recent tallada. En boca és dolç i té una nota d'ametlla fresca.

Tot aquest oli és de la collita propia del "Mas del Vilà" per aixó la producció és limitada. Sota comanda podem fer-vos presentacions, etiquetats i envasats a mida.

Més

Oli d'Oliva No hi ha productes en aquesta categoria.

Sotscategories

 • Oli Nou del Raig 2018

  Oli Nou temporada 2018 Extra Verge de varietat Arbequina

  Collita pròpia del "Mas del Vilà"

  Directe del Raig i sense filtrar,  el veritable "Or Líquid" amb tot el seu aroma i sabor

  Collita 12 de Novembre 2018 i posat en ampolla el 16 de Novembre 2018.

  Consum óptim fins Juny 2019